Többnyelvű wordpress honlap készítése: többnyelvűsítés

Többnyelvű wordpress honlap készítése

Mi az hogy többnyelvű wordpress honlap, mi az előnye, hogyan készül? Ezeket a kérdéseket igyekszem megválaszolni. A wordpress többnyelvűsítése kapcsán egy plugint (bővítményt) részletesen is bemutatok, hogy ha magad szeretnéd csinálni, akkor tudd merre indulj el.

Weblap sablonok a wordpress.org oladlon

Weblap sablonok

A weblap sablonok jelentőségéről, funkcióiról készült egy összefoglaló írás, melyben a elsősorban a wordpress sablonok funkcióit, tulajdonságait veséztem ki. Sablon választáskor jól jöhet!

Blog készítés

Blog készítés, saját blog indítása

A legfontosabbal kezdem: amikor blogot indítasz először mindig határozd meg a blog célját, mit akarsz elérni a blogoddal? A blog készítés kapcsán ebben a cikkben olvashatsz a saját blog indításának lehetőségeiről egyáltalán hol érdemes blogolni? Összegyűjtöttem a blogolás előnyeit, milyen előnyei és hátrányai vannak az ingyenes blog oldalaknak, végül elmondom miért jó a blog oldal létrehozása wordpressben.

Keresőoptimalizálás: meta adatok beállítása

Meta adatok beállítása a honlapon

Miért fontos az oldalunknál a meta adatok beállítása, egyáltalán mik azok a meta adatok és hogyan érdemes megadni őket. Miután átvettük az elméletet, gyakorlati segítséget kapsz, hogy a Wordpress Seo pluginnal egyszerűen be tudd állítani a legfontosabb meta adatokat.

Honlap optimalizálás - megtalálható és szívesen olvasott weboldal

Honlap optimalizálás alapok

A honlap optimalizálás során a keresőprogramok és a látogatók számára elérhető, szívesen olvasott weboldal készül hasznos tartalommal. Nézd meg hogyan és ellenőrizd a saját weboldalad is!

Domain név választás

Domain név választás és megrendelés

Egy ijesztő történet a domain név választásról és megrendelésről: A weboldalához választott domain nevet (pl: olcso-honlap.hu) a weboldal készítője a saját nevére regisztrálta, egy pénzügyi vita után a megrendelővel szétváltak útjaik, de a domain nevet nem adta át, maradt nála. A megrendelő ügyfelei által ismert név elvesztése anyagi vonzattal is bírt volna, ezért a vállalkozás kénytelen volt plusz pénzt fizetni a saját weboldalának nevéért! Ne járj így! A domain név érték! Gondolj csak a facebook.com-ra, vagy a google.hu-ra! Vajon mennyiért lehetne ezeket a neveket megszerezni? (semennyiért…) Mi az a domain név? Oké, de mi az a domain név? – kérdezhetné […]