Webáruház marketing eszközök

Webáruház marketing eszközök

Fedezd fel a legújabb webáruház marketing eszközöket, amelyek segítenek maximalizálni az online ékszerboltod sikerét. Felugró ablakok, CTA gombok, analitikai szoftverek – mindezek a te eszközeid a sikerhez.

Többnyelvű wordpress honlap készítése: többnyelvűsítés

Többnyelvű wordpress honlap készítése

Mi az hogy többnyelvű wordpress honlap, mi az előnye, hogyan készül? Ezeket a kérdéseket igyekszem megválaszolni. A wordpress többnyelvűsítése kapcsán egy plugint (bővítményt) részletesen is bemutatok, hogy ha magad szeretnéd csinálni, akkor tudd merre indulj el.

Weblap sablonok a wordpress.org oladlon

Weblap sablonok

A weblap sablonok jelentőségéről, funkcióiról készült egy összefoglaló írás, melyben a elsősorban a wordpress sablonok funkcióit, tulajdonságait veséztem ki. Sablon választáskor jól jöhet!

Blog készítés

Blog készítés, saját blog indítása

A legfontosabbal kezdem: amikor blogot indítasz először mindig határozd meg a blog célját, mit akarsz elérni a blogoddal? A blog készítés kapcsán ebben a cikkben olvashatsz a saját blog indításának lehetőségeiről egyáltalán hol érdemes blogolni? Összegyűjtöttem a blogolás előnyeit, milyen előnyei és hátrányai vannak az ingyenes blog oldalaknak, végül elmondom miért jó a blog oldal létrehozása wordpressben.

Keresőoptimalizálás: meta adatok beállítása

Meta adatok beállítása a honlapon

Miért fontos az oldalunknál a meta adatok beállítása, egyáltalán mik azok a meta adatok és hogyan érdemes megadni őket. Miután átvettük az elméletet, gyakorlati segítséget kapsz, hogy a Wordpress Seo pluginnal egyszerűen be tudd állítani a legfontosabb meta adatokat.

Honlap optimalizálás - megtalálható és szívesen olvasott weboldal

Honlap optimalizálás alapok

A honlap optimalizálás során a keresőprogramok és a látogatók számára elérhető, szívesen olvasott weboldal készül hasznos tartalommal. Nézd meg hogyan és ellenőrizd a saját weboldalad is!