Rólam

Bokori Zoltán honlapkészítő

Bokori Zoltán honlapkészítő, seo tanácsadó, informatikus mérnök vagyok. Ha olyan weboldalt szeretnél, amely megtalálható az interneten, abban tudok neked segíteni. Ez azt jelenti, hogy az általam készített weboldalakon elsősorban a tartalom a lényeg és az, hogy a keresőprogramokban minél több találati listán ott szerepeljen a honlap hivatkozása.

Ha egy honlap gyakran feltűnik a találati listán, akkor egyre több látogatója lesz, a honlap tulajdonosának pedig egyre több ügyfele.

A vállalkozásnak pedig ügyfelekre van szüksége, mert a fennmaradáshoz bevételt kell produkálnia.

Miben segíthet neked a honlapkészítő?

Miért válassz engem?

Sokan azt gondolják, hogy csak a drága pénzért megrendelt weboldalkészítés hozza meg az elvárt eredményt. Természetesen ez nem így van.

Ha az írásom első sorában a “Bokori Zoltán honlapkészítő” szövegben a nevemre kattintasz, akkor a portfólió oldalamra jutsz. Mindegyik oldalam magam építettem fel, ingyenes sablonok és pluginek felhasználásával, melyeket neked is javasolok. Az ott felsorolt weblapok közül a  csibeszkemagazin.hu oldalamnak napi 2000 – 2500 látogatója van, ami nem olyan rossz, ugye?

És most jön a meglepő javaslatom:

Készítsd el a honlapodat saját magad!

Ugye szokatlan javaslat egy olyan embertől, aki honlapkészítéssel foglalkozik?

Pedig az a legjobb, ha magad készíted és tartod karban az oldaladat. Ehhez az interneten szinte minden segítséget megtalálsz. Ha visszanézel erre az oldalra, akkor itt is egyre több információt osztok meg honlapkészítés, wordpress és keresőoptimalizálás témában. Olyanokat, melyeket mások nem adnak ki szívesen, vagy nem adnak ki ingyen…

Ha mégis elakadnál, keress meg, hátha tudok segíteni!

Rólam

Bokori Zoltánnak hívnak, Sopronban élek.

2011 óta foglalkozom komolyabban honlapkészítéssel. Készítettem régebben alap html, majd joomla weboldalt is, ám mióta a wordpresst megismertem, azóta csak ezt használom.