Honlap készítés ára

Mitől függ a honlapkészítés ára? Olcsó honlap esetén csak a befektetett munkát kell megfizetni. A honlapkészítés díjazása kizárólag az alábbi táblázatban felsorolt szolgáltatásokat foglalja magába.

Annak azonban, hogy valaki weboldalt üzemeltet, egyéb költségei is vannak. Egyik ilyen a domain név (nálam ez az olcso-honlap.hu), a másik pedig a tárhely költsége. Ezeket minden esetben meg kell fizetni, bárki is készíti a weboldalt. Természetesen meg lehet ingyenes tárhelyen is jelenni, és be lehet regisztrálni ingyenes honlapkészítő weboldalakra is, ahol a név is és a tárhely is ingyen van - ha kompromisszumokra hajlandó az ember.

Honlap készítés csomag
50.000,-Ft-tól

Wordpress alaprendszer telepítés, beállítás

A legfrissebb szoftverek használata

Tartalom feltöltés (max.: 5 oldal)

Mobil eszközökre is optimalizált megjelenés

Keresőbarát url kialakítás

WordPress Seo plugin beállítás

Honlap betöltődés gyorsítása

Menürendszer kialakítás

Karbantartás csomag
7.000,-Ft -tól

Wordpress rendszermag frissítés

Sablon frissítés

Plugin frissítés, beállítás

Tartalom (bejegyzés, oldal) hozzáadás

Wordpress szervíz
Megbeszéljük

Károk felmérése, kiértékelése

Szükséges teendők elvégzése

Fordítás elkészítése

Sokan titokban tartják az áraikat, mert attól tartanak, hogy elriasztja a megrendelőket. Abban bíznak, hogy a kapcsolatfelvétel után majd rá tudják beszélni ügyfeleiket egy magasabb összegű megrendelésre. Ahogy az ártáblából láthatod, nálam nincs zsákbamacska.

Ha döntöttél, keress meg a konkrét árajánlatért:

Mikor kell fizetni?

A legtöbben azért nem mernek belevágni a weboldal készítésbe, mert azt gondolják, hogy a megfizetett előleget sem kapják vissza. A fejlesztő elkér egy előre megbeszélt összeget, aztán kudarcba fullad a projekt és elveszett az előleg.

A jó hírem az, hogy én nem kérek előleget.

Van olyan honlapkészítő, aki nem kér előleget, és ingyenesen ad árajánlatot. Viszont annak elfogadása után a teljes összeget előre kéri. Neki drága az ideje, sok a megrendelője, biztosra akar menni.

Van még egy jó hírem: az árajánlat természetesen nálam is ingyenes és sosem kérem előre a honlapkészítés díját!

Nálam a fizetés a következőképpen zajlik:

  • Az ügyféllel megbeszéltek és egy honlap készítési szerződés alapján elkészítem a weboldalt egy teszt tárhelyen. Ekkor még semmit nem kell fizetni.
  • Ha a teszt oldalon látottak megfelelnek, a honlapot feltöltöm az "éles" tárhelyre és domain alá. Az ügyfél leellenőrzi és ha minden az előre megbeszéltek szerint működik, akkor számla ellenében átutalással fizet.
  • Ezután minden hozzáférést, jelszót átadok, mellyel a honlapot akár önállóan tudja módosítani, szerkeszteni. Azaz bárminemű módosításhoz felesleges honlap készítőt megfizetni.

Ha ez megfelel, akkor itt a lehetőség:

 

 

A megrendelő feladatai

Igen, az új weboldalért neked is meg kell dolgozni! Ki kell találni, hogy mit szeretnél, meg kell írni, vagy íratni a honlapon található oldalak, bejegyzések szövegét, el kell készíteni a fotókat az oldalra.
Többnyelvű weboldal esetén a fordításokat is el kell végezni!  Ez nem könnyű feladat, majd meg fogod látni!
Ha elakadtál vele, itt van egy kis segítség: Tippek szövegíráshoz
Le kell foglalni a domain nevet (pl.: olcso-honlap.hu), a domain név megválasztása az egyik legfontosabb része a folyamatnak. Meg kell találni az ideális tárhelyet, ami képes a wordpress alapú honlap futtatására. Ezekben tudok segíteni magam is.