Honlap készítés ára

Mitől függ a honlapkészítés ára? Olcsó honlap esetén csak a befektetett munkát kell megfizetni. A honlapkészítés díjazása kizárólag az alábbi táblázatban felsorolt szolgáltatásokat foglalja magába. Annak azonban, hogy valaki weboldalt üzemeltet, egyéb költségei is vannak. Egyik ilyen a domain név (Nálam ez az olcso-honlap.hu), a másik pedig a tárhely költsége. Ezeket minden esetben meg kell fizetni, bárki is készíti a weboldalt. Természetesen meg lehet ingyenes tárhelyen is jelenni, és be lehet regisztrálni ingyenes honlapkészítő weboldalakra is, ahol a név is és a tárhely is ingyen van - ha kompromisszumokra hajlandó az ember.

 
Honlap készítés csomag
25.000,-Ft-tól

Wordpress alaprendszer telepítés, beállítás

A legfrissebb szoftverek használata

Tartalom feltöltés (max.: 5 oldal)

Mobil eszközökre is optimalizált megjelenés

Keresőbarát url kialakítás

WordPress Seo plugin beállítás

Honlap betöltődés gyorsítása

Menürendszer kialakítás

Karbantartás csomag
2.000,-Ft -tól

Wordpress rendszermag frissítés

Sablon frissítés

Plugin frissítés, beállítás

Tartalom (bejegyzés, oldal) hozzáadás

Wordpress szervíz
Megbeszéljük

Károk felmérése, kiértékelése

Szükséges teendők elvégzése

Fordítás elkészítése

A megrendelő feladatai

Igen, az új weboldalért neked is meg kell dolgozni! Ki kell találni, hogy mit szeretnél, meg kell írni, vagy íratni a honlapon található oldalak, bejegyzések szövegét, el kell készíteni a fotókat az oldalra. Többnyelvű weboldal esetén a fordításokat is el kell végezni!  Ez nem könnyű feladat, majd meg fogod látni! Ha elakadtál vele, itt van egy kis segítség: Tippek szövegíráshoz
Le kell foglalni a domain nevet (olcso-honlap.hu), a domain név megválasztása az egyik legfontosabb része a folyamatnak. Meg kell találni az ideális tárhelyet, ami képes a wordpress alapú honlap futtatására. Ezekben tudok segíteni magam is.